MEMÒRIA GRÀFICA

ANY 2016

Un any molt intens i diversificat.

Vam fer un concert de “cambra” per a la cloenda de la “Conferència d’Eco-arquitectura” el Wessex Institute of Tecnology. Participàrem en els actes commemoratius del 50 Aniversari de CCOO a Alacant. Amenitzarem la recepció-còctel del “XXXIV Seminari d’Enginyeria Hospitalària”.

Amb la Muixeranga d’Alacant participem en la Trobada de Muixerangues de Castelló, en la II Diada de Muixerangues, en les festes de Pa Beneït de la Torre de les Maçanes, en la Capitania de la Filà Navarros de Sant Blai i a Sant Joan; però a l’octubre finalitzem la nostra col·laboració.

Comencem, doncs, a col·laborar amb la Colla Corball de Cultura Popular de l’Alacantí amb qui trobem molta sintonia i complicitat. Actuem a Benilloba pels actes commemoratius del 9 d’octubre. Més endavant actuaríem a Parcent, l’Alfàs del Pi i Orxeta. Per ser colla bastonera (a banda de fer muixerangues) incorporem un bon repertori de danses de bastons.

No deixem de costat les festes tradicionals de Sant Roc i Raval Roig i també participem a la desfilada folklòrica del 9 d’octubre

Per segon any consecutiu, ara, dos concerts amb la BSM d’Alacant amb motiu de la celebració del 9 d’octubre. Van tenir lloc al Teatre Principal d’Alacant i al Gran Teatre d’Elx. Interpretàrem “Muixerangues al cel” de Juan Carlos Sempere Bomboí. Doble plaer i honor.

Als actes del “Desembre Tradicional” organitzats per la Regidoria de Cultura amenitzem un taller de construcció de cabuts (Colla de Nanos d’en Romeu) i uns llocs tradicionals (Colla de Nanos del Raval Roig). Com a cloenda d’aquest programa férem un concert a “Les Cigarreres”: “Viatge en el Temps amb la Dolçaina i el Tabal”. Van col·laborar amb nosaltres la Colla El Tossal de Sant Vicent del Raspeig, la Colla El Tudell de València, els cantaors d’Albaes Mariamparo i Eduard Serrano, el grup de música contemporània amb dolçaines “Infinit – Tradició d’Avantguarda” i el pianista Paco López.

Gener

Festes de Sant Antoni a Sant Joan amb la Muixeranga d’Alacant. Fotografia Pablo Boaglio
Festes de Sant Antoni a Sant Joan amb la Muixeranga d’Alacant. Fotografia Pablo Boaglio

Març

Trobada de Muixerangues de Castelló

Abril

Noces a la Torre Bosch. Sant Joan. Fotografia Antonio Sánchez

Maig

La Torre de les Maçanes. Fotografia Pablo Boaglio

Juliol

Concert en les Jornades Wessex

Setembre

Festes del Raval Roig
Festes del Raval Roig. Fotografia Daniel Betoret

Octubre

Muixerangues al Cel amb la BSM d’Alacant. Teatre Principal d’Alacant
Muixerangues al Cel amb la BSM d’Alacant. Gran Teatre d’Elx

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Mira también
Cerrar
Botón volver arriba