MEMÒRIA GRÀFICA

ANY 2012

2012 va ser un any ple d’activitat. Dues manifestacions (la de Defensa dels Serveis Públics i la de l’1 de maig convocada per UGT i CCOO), unes jornades organitzades per l’ONCE al Castell de Santa Bàrbara, les Fogueres de Sant Joan, actuacions en diversos instituts, la celebració del 9 d’octubre a l’Ereta… Amb molt bones vistes!!!!

Cal destacar la col·laboració amb el Cicle Cultural al voltant de la Dolçaina, la temàtica del qual van ser els Nanos i Gegants d’Alacant, que es va desenvolupar al Raval Roig. Aquest Cicle va posar en valor uns Nanos molt injustament oblidats a la ciutat per les seues institucions: Els Nanos d’En Romeu. Per a nosaltres el Cicle va suposar un important retrobament amb Antonio Sánchez (responsable de restaurar i reviure tots els nanos i gegants d’Alacant)

Vam incorporar dues noves dolçaines Anna Dèlia Gisbert i Victor Navarro. A més vam comptar amb la col·laboració d’un gran de la dolçaina: el nostre estimat Toni Lloret.

Maig

Manifestació 1 de maig
1 de maig. Manifestació i festa

Juny

21 de juny. Ofrena de Flors amb la barraca El Cabasset

Setembre

Raval Roig, setembre, Cicle cultural al voltant dels Nanos. Fotografies: Diego Escolano

Octubre

Celebració del 9 d’octubre a l’Ereta amb els Nanos d’En Romeu

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Mira también
Cerrar
Botón volver arriba