LA NOSTRA MARCA GRÀFICA

10 ANYS DE LA COLLA EL COCÓ

21 d’agost de 2021 – 21 d’agost de 2022

El disseny d’una marca gràfica que el seu naiming correspon a un lloc sobradamente conegut, ha de fugir dels tòpics paisatgístics, doncs seria redundar en paraula i imatge un mateix concepte. Una publicitat amb el sol per a Alacant seria neutra, igual que tants i tants logotips alacantins amb les paraules Akra o Leuka, la silueta de la cara del moro o la imatge de l’Esplanada. En aquest cas, fer que la paraula “COCÓ” siga el propi logosímbol té tota la representativitat, sense necessitat de platges o barques.

És necessari fer referència a les seues característiques, al que pretén representar, en aquest cas a una colla de dolçaines i tabals. Per tant, formant part de la paraula es pot afegir com si d’un tot es tractara, la simbologia de la dolçaina i el tabal, així com la ciutat a la qual la colla pertany. Esment a part mereix l’accent de l’O, que a més de equilbrar el disseny, deixa totalment clara la seua ideologia.

Tot açò, formant part d’un conjunt dinàmic, comunica la representativitat de la marca, els elements de la qual no podran dividir-se.

Els colors corporatius: el negre, el roig (PANTONE 186,) i el groc (PANTONE 109), tots dos colors corporatius de la Senyera, no admetent-se cap altre.

La tipografia emprada ha sigut la ITC Avant Garde Gothic Book.

Les versions gràfiques vàlides són totes les representades per qualsevol color dels anomenats anteriorment, tant en positiu com en negatiu.

Lluís Amat Vidal

Dissenyador Gràfic – Creatiu Publicitari

Si necesites descarregar una còpia dels nostres logos, pots clicar al Drive

Botón volver arriba