NOTÍCIES

Actuació del Cocó en “Salvem l’Ideal”

La Colla El Cocó va participar el diumenge 19 de setembre, juntament amb la Colla Corball de Cultura Popular de l’Alacantí i altres associacions, per tal de reclamar l’adquisició i reforma del cine Ideal per part del la Generalitat i l’Ajuntament d’Alacant, respectivament.

Per fi, aquest 19 de setembre, vam tornar després de la pandèmia a les actuacions de carrer. Va ser a la plaça Ruperto Chapí en un acte solidari en el que vam acompanyar a la Colla Corball en els balls de  bastons i l’alçada d’un “pilar de tres” al so de la Muixeranga. Retornar al carrer va ser molt emocionant i esperem que siga la continuació de la nostra presència en el món de la música tradicional i la reivindicació de la cultura popular.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba