Ferran Antón

Ferran J. Antón Pérez. Comença tard a aquest món. Autodidacta en la música toca la guitarra, l’harmònica i la flauta dolça. Forma part d'”ANATEMA” grup folk de l’època i fa els primers passets en el teatre amb el grup RAJATABLA.

Allà per l’any 1999/2000 estant a la Barraca “El Cabasset”, es va acostar a la mateixa Eva Ortiz amb part de la colla Sant Antoni i em va oferir el tabal perquè ho provés o potser vaig ser jo qui li ho va demanar. El cas és que em va entrar el cuquet i em vaig ficar de cap en la seua colla i en aquest encantador món de la música tradicional.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es IMG-20190621-WA0016-edited.jpg

La meua primera professora, Eva Ortiz de nou, em va ensenyar tots els rudiments bàsics de la percussió tradicional. Ja altres professors van acabar de treure de mi el que podien, que va ser prou.

Veient que després de cada actuació em tocava carregar amb el tabalet allà on anàrem i, com  que ja tenia una edat per anar carregant molt de pes, vaig decidir que  volia tocar la dolçaina  i, de pas, anar més lleuger d’equipatge.

Una altra vegada Eva Ortiz va ser la meva professora i em va ensenyar gairebé tot el que sé.

Com l’anterior Colla se’ns quedava “xicoteta” per a realitzar determinats projectes d’estudi, investigació i divulgació de la Dolçaina i el Tabal a la Cultura Tradicional, 5 persones vam decidir crear la “Colla El Cocó. Dolçaines i Tabals “.

10 anys fa  que El Cocó va començar a caminar i ja tenim un espai de reconeixement a Alacant. 

10 anys ben aprofitats

Botón volver arriba