Aitor Ortiz

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Alex.jpg

Des de molt xicotet he sigut un enamorat de la música. Anava acompanyant a ma mare a les seues actuacions, ja que ella tocava la dolçaina. Em fixava molt en els percussionistes  i per compte propi vaig començar a tocar quan es deixaven un tabalet “desatés”. 

Sembla que no ho feia malament perquè ma mare es va capficar que anara a classes de percussió i vaig passar per diversos professors, però jo no en feia molt de cas: sempre he sigut autodidacta. 

Fa 10 anys em van proposar fer el projecte de la Colla el Cocó i sense dubtar vaig dir que sí. Com a soci fundador tinc molts records i anècdotes en la nostra colla, però he estat en actiu menys temps del que m’haguera agradat.  El meu ritme de vida va ser incompatible amb el de la colla en el moment que vaig decidir que el meu projecte personal seria la música, en altres músiques, ja que  represente a diversos  djs i cantants.

La música tradicional forma part de la meua història i m`ha portat on hui estic. La Colla el Cocó és la meua colla i sempre que és necessari busque temps per a tirar una mà.

Per molts anys Colla El Cocó. Sempre al teu costat.

Botón volver arriba