Txevi – José Vicente Sánchez Albertos

Aquest és un xicotet homenatge que la Colla el Cocó vol retre a José Vicente Sánchez Albertos, el nostre Txevi. 

Un músic de cap a peus que va accedir a dirigir la colla en els Concerts d’Intercanvi amb una paciència extrema i amb, sobretot, estima.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es DSC01696-edited-1024x683.jpg

Encara no ens podem creure que un músic d’aquesta alçada ens dirigira…. Perquè Txevi té un curriculum aclaparador: Titulat Superior d’oboé en el Conservatori Óscar Esplá d’Alacant i en Magisteri en l’especialitat d’Educación Musical. A més és Doctorat en Història i Ciències de la Música per la Universidad de la Rioja i Máster en Investigació Educativa amb un treball sobre la interpretació en el S. XX del “Funeral per a la Reina Maria” de Henry Purcell… Enamorat de la música renacentista va crear i dirigir el Cor de Cambra contrapunctum en el qual, en desembre de 2011, rere un intens treball d’investigació i assaig, ret homenatge al gran Tomás Luis de Victoria en el 400 aniversari de la seua mort.

Resulta com a poc peculiar afegir la direcció d’una modesta colla com la nostra en els Intercanvis 2018 i 2019. Per a nosaltres va ser important i tot un luxe.

Ara sentim una sensació agredolça: pena i alegria al mateix temps. Has marxat a terres llunyanes, era la teua il·lusió i el teu camí. Ens congratulem amb tu però et tiren moltíssim a faltar.

Gràcies per tantes hores d’assaig i disfruta del teu merescut destí.

Botón volver arriba